5 redenen om vaker een afspraak bij de beautysalon in te plannen!


Waarom zou je naar een schoonheidsspecialiste gaan? Je maakt toch elke ochtend en avond je huid goed schoon, gebruikt een prima dagcrème en misschien soms een gezichtsmaskertje. Onze schoonheidsspecialiste Mariska Vledder geeft je vijf gouden redenen waarom je de schoonheidsspecialist niet mag overslaan.

 

 1. Je huid wordt beter gereinigd
  Je reinigt je huid thuis vast iedere dag, maar daarmee krijg je niet alle onzuiverheden en mee-eters weg. Veel mensen krabben aan hun huid of knijpen puistjes op een verkeerde manier uit, waardoor ze meer kapot maken dan nodig is.Ik reinig de huid met een heerlijke milk en cleansing gel. Deze dubbele reiniging zorgt ervoor dat de huid optimaal schoon is, en zo alle werkstoffen op kan nemen.

 

 1. Meer voedingsstoffen uit crème
  Een goed gereinigde huid neemt veel meer voedingsstoffen op uit dag- en nachtcrème. Als je regelmatig je huid door de schoonheidsspecialiste laat reinigen en weet hoe je je huid thuis goed schoonmaakt, heb je minder crème nodig en doe je dus langer met het product. Daar haalt je huid weer haar voordeel uit. Doordat de huid tijdens de behandeling intensief word gereinigd met een enzym peeling worden de dode huidcellen verwijderd, deze liggen als een soort dakpannetjes op de huid, en houden een hoop werkstoffen tegen als je dit niet regelmatig doet. Daarna worden de werkstoffen optimaal opgenomen en voelt je huid weer heerlijk aan.

 

 1. Moment voor jezelf
  Je bent altijd druk met werk, de kinderen, het huishouden en honderd andere afspraken en verplichtingen. Maar soms heb je gewoon even een momentje voor jezelf nodig. In onze beautysalon ga je lekker liggen en word je helemaal in de watten gelegd. Je krijgt alle aandacht en komt echt even helemaal tot rust. Als je gezellig wilt kletsen kun je bij mij je verhaal kwijt, maar het is ook prima als je in stilte wilt genieten van een heerlijk ontspannende behandeling.

 

 1. Kwalitatief goede producten
  Bij Novaderm Huidkliniek werken we alleen met kwalitatief goede producten van het merk Kalahari. Kalahari creëert een unieke wellness beleving. Het is een exclusieve, eco vriendelijke collectie van skin- en bodycare producten. Met ingrediënten die hun oorsprong vinden van inheemse Afrikaanse planten. De combinatie van geconcentreerde plantenextracten, fyto-componenten en plantaardige oliën resulteert in prachtige producten die de huid voeden en herstellen. Het is een natuurlijke huidbelevenis, met altijd een zichtbare huidverbetering.

 

 1. Mooie uitstraling 
  Met een goed verzorgde huid, mooi geverfde wimpers en geëpileerde wenkbrauwen kom je weer stralend voor de dag. De heerlijke gezicht- en hoofdhuidmassage zorgen voor een ontspannen uitstraling. Kortom, van een bezoek aan de beautysalon van Novaderm word je weer helemaal zen, krijg je een stralende huid én ga je lekkerder in je vel zitten!

 

Mariska Vledder
Schoonheidsspecialiste bij Novaderm Huidkliniek. (gevestigd in Orange Wellness)
Heeft in 2011 de opleiding tot Wellness medewerkster afgerond, geeft verschillende gezichtsbehandelingen, ontspannings-, sport-, lomi lomi- en hotstone massage en pedicure behandelingen.