Fitness, begeleiding, groepslessen en sauna.

“Fitness, de keuze
voor een gezond leven”
Fitness, begeleiding, groepslessen en sauna.
Gratis proeftraining

Wat leuk dat je langs wil komen om Orange Wellness te leren kennen en te ontdekken!

Vraag hier een gratis proeftraining aan. Je kan alvast kiezen welke dag jouw voorkeur heeft. Je kan tijdens de proeftraining gebruik maken van alle sportfaciliteiten van de club; fitness, groepslessen, kinesis, aquafit in het zwembad, crossfitnesstrainingen, buikspiertrainingen en advies van onze instructeurs.

Cardio
Verbeter je figuur en conditie

Cardiotraining is ontstaan uit de woorden cardiovasculair en training. Cardiovasculair betekent; hart-bloedvaten en dat is dan ook precies wat met deze training getraind wordt.

Het is een belangrijke training om het lichaam gezond te maken en in conditie te brengen en te houden. Met behulp van cardio-apparatuur zoals fietsen, steppers, roeimachines, crosstrainers en loopbanden, train je de conditie van hart en longen.

Krachttraining
Versterk je spieren en pezen

Orange Wellness beschikt over zeer uitgebreide krachttrainingsfaciliteiten. Krachttraining is een vorm van fitness, waarbij de spieren een grotere weerstand dan normaal moeten trotseren. De weerstand wordt geleverd door apparaten, gewichten of het lichaamsgewicht zelf. Regelmatige fitnessoefeningen zorgen niet alleen voor een mooier lichaam; de innerlijke mens wordt er ook veel beter van.

Fitness
Individueel of samen trainen

Regelmatig inspannend bewegen helpt je langer te leven, beter te slapen, concentratie en energie te verhogen, stress te verminderen en de samenstelling van je lichaam te verbeteren.
 
Direct na je inschrijving maken wij een afspraak voor een intake. Tijdens de intake maak je kennis met je persoonlijke instructeur en wordt er een persoonlijk trainingsprogramma gemaakt, afhankelijk van jouw doelstellingen.

Groepslessen
Samen sterk

Groepslessen zijn een uitstekende manier om jouw figuur en conditie te verbeteren. Een groepsles is altijd onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur.

Orange Wellness heeft twee zalen waarin wekelijks een groot aantal groepslessen gegeven worden voor jong en oud, mannen en vrouwen. Met een lidmaatschap van Orange Wellness kun je onbeperkt meedoen met de diverse groepslessen.

Geen lid, maar toch een keer gratis een groepsles proberen? Bel naar 0172-468060

Personal Training
Sneller vooruit

Training met persoonlijke aandacht en extra ondersteuning.

Kinesis
Maakt gebruik van de nieuwste technologie

Kinesis is een nieuwe trainingsmethode die plaatsvindt in een elegante en ontspannende ruimte die zo is ontworpen dat je zin krijgt om regelmatiger en intensiever te bewegen. Je levenskwaliteit neemt toe. Je bewegingen voelen ongedwongen en natuurlijk aan dankzij een technologie die het mogelijk maakt de zwaartekracht te overwinnen in een driedimensionale ruimte.

Orange Athletic
Haal het meeste uit je training

Orange Wellness heeft een speciale fitnessruimte genaamd Orange Athletic. Hier staat de nieuwste lijn krachtapparatuur. Deze apparatuur is ontworpen voor de Olympische Spelen en dus geschikt om het maximale rendement uit iedere training te halen. Topsporters kunnen hier perfect sport-specifiek trainen. Maar ook de gevorderde fitnesser kan zijn of haar hart ophalen. Daarnaast is er een groot aanbod aan losse gewichten.