Health

Kies uit verschillende health services binnen Orange Wellness

Gezond afvallen
Verbeter je figuur en conditie

Kies uit één van onze programma’s:

  • Introductieprogramma – Fit en Afvallen
  • 12 weken lifestyle programma
  • Voedingsconsult
Blue Touch Energy
Expert in rug-, nek- en schouderklachten

Blue Touch Energy is een natuurgeneeskundige praktijk, waarbij op een holistische manier naar klachten wordt gekeken en daardoor de oorzaak wordt aangepakt.

– Behandeling tegen acute pijn
– Behandeling tegen Chronische pijn/revalidatie

 

VodiService
Efficiënt in voedingsinformatie

Op basis van persoonlijke werkervaring uit de praktijk (ziekenhuis, thuiszorg, onderzoek en industrie) werd besloten om goede objectieve en wetenschappelijk verantwoorde informatie over voeding, dieet en gezondheid online te ontwikkelen en actueel te houden.

Fysiotherapie vd Meij
Doelgericht

Fysiotherapie van der Meij staat voor doelgericht behandelen en resultaat. Wij speuren belemmerende factoren op in het minder goed functionerende systeem van het lichaam.

 

Wij kijken verder dan alleen maar die zere/pijnlijke plek en pakken het probleem in de keten aan. Bent u klaar voor een nieuwe kijk op uw klachten? Ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten staat voor u klaar.

Novaderm
Uw huid de juiste zorg!

Huidtherapie is een paramedisch beroep, die zijdelings met geneeskunde te maken heeft. Een huidtherapeut behandelt de zieke en/of beschadigde huid met als doel het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van een huidaandoening.