Een nieuwe belevenis in een nieuwe omgeving!

Kinesis is een trainingsmethode die plaatsvindt in een elegante en ontspannende ruimte die zo is ontworpen dat je zin krijgt om regelmatiger en intensiever te bewegen.

Bewegingen voelen ongedwongen en natuurlijk aan dankzij een technologie die het mogelijk maakt de zwaartekracht te overwinnen in een driedimensionale ruimte. Je wordt opnieuw bewust van jouw bewegingen, neemt een juiste houding aan en zorgt voor een perfect evenwicht tussen lichaam en geest.

Welke resultaten mag je verwachten?

Je wordt sterker en energieker. Je lichaam wordt stabieler, gewrichten worden flexibeler en ook je zintuiglijk-lichamelijke waarneming en behendigheid gaan er op vooruit. Een instructeur kan je bijstaan in deze nieuwe ervaring en helpen om de natuurlijke bewegingen van jouw lichaam te herontdekken dankzij een trainingsprogramma dat speciaal voor jou wordt ontwikkeld. Kinesis training kan individueel of in groepsverband.

Kinesis, speciaal voor jou

Het gaat hier om een ontspannende en natuurlijke omgeving, weg van de dagelijkse chaos, waar je de batterijen volledig kunt opladen in maximaal comfort. Kinesis laat je kennismaken met een trainingsmethode op basis van elegante en gevarieerde bewegingen. Je kunt kiezen uit meer dan 250 verschillende oefeningen.

Soepele gewrichten
Toename energie
Gezond lichaam
Cardiotraining is een woord ontstaan uit de woorden cardiovasculair en training. Cardiovasculair betekent; hart-bloedvaten en dat is dan ook precies wat met deze training getraind wordt.
Personal Coach