Krachttraining

Ontdek de mogelijkheden

Orange Wellness beschikt over zeer uitgebreide en complete krachttrainingsfaciliteiten.

Krachttraining is een vorm van fitness, waarbij de spieren een grotere weerstand dan normaal moeten trotseren. De weerstand wordt geleverd door apparaten, gewichten of het lichaamsgewicht zelf. Krachttraining biedt vele voordelen:

Spieren en pezen worden sterker, spieren worden groter, botten worden steviger en je krijgt meer energie. Bovendien versterkt krachttraining de aërobe training, waardoor gewichtsafname sneller wordt bereikt.

Het regelmatig doen van krachttrainings-oefeningen biedt nog meer voordelen. De meeste mensen geven gewichtsafname als belangrijkste doel van hun fitnessprogramma op, of ze willen er gespierder en fitter uitzien. Regelmatige fitnessoefeningen zorgen niet alleen voor een mooier lichaam; de innerlijke mens wordt er ook veel beter van. Denk aan een betere nachtrust, een verbeterd zelfbeeld, minder stress,verbeterde hartfunctie, grotere lenigheid en minder kwaaltjes.

Krachttraining is geschikt voor iedereen, jong en oud, mannen en vrouwen. Orange Wellness biedt zoveel faciliteiten dat er voor iedereen een uitstekende training kan worden samengesteld. Door het Wellness System word je altijd perfect begeleid en train je altijd veilig.

Verbeterde hartslag
Groeiende spieren
Toename energie
Cardiotraining is een woord ontstaan uit de woorden cardiovasculair en training. Cardiovasculair betekent; hart-bloedvaten en dat is dan ook precies wat met deze training getraind wordt.
Personal Coach