Personal training

Ga voor resultaat

Training met extra aandacht

Karin Zandstra Professional Fitness Training

Hi, welkom op de website Personal Training bij Orange Wellness. Mijn naam is Karin Zandstra en ik ben een gedreven en energieke Personal Trainer, werkzaam onder de naam Karin Zandstra Professional Fitness Training (KZ PFT).

Het is mijn missie om mensen boven zichzelf uit te laten stijgen tijdens trainingen, zodat zij zich beter voelen in het dagelijkse leven. Ik doe dit vanuit mijn passie voor fitness, sport, gezondheid en de overtuiging dat dit voor iedereen haalbaar is. KZ PFT Personal Training is o.a. NASM ( National Academy of Sports Medicine) opgeleid.

Trainingen

De trainingen zijn op maat gemaakt, exclusief, persoonlijk en afgestemd op jou en jouw leefsituatie met als doel: RESULTAAT! Samen gaan we aan de slag met een realistisch plan gericht op succes om jouw doelstelling te bereiken. Ik hoop je snel te ontmoeten bij Orange Wellness of via www.karinzandstra.nl

Karin-personal-training-orange

Jong Personal Training

Welkom bij Jong Personal Training, Mijn naam is Rogier de Jong, eigenaar van Jong Personal Training. Ik ben vanaf 2008 zeer actief in de fitnessbranche. In deze periode heb ik verschillende ‘basis’ fitnessopleidingen gedaan, daarnaast heb ik ook meerdere Personal Training opleidingen gevolgd, waaronder de erkende Personal Trainer opleiding NASM/EFAA ( National Academy of Sports Medicine). Daarnaast heb ik o.a. de opleiding Personal Hormonal Profiling volbracht van The Overload Worldwide. Het belangrijkste is dat ik nu ECHT RESULTAAT boek met mijn cliënten.  Deze kennis heb ik gebundeld tot het 90 dagen plan!

Wat je bij het 90 dagen plan krijgt is:

  • 1-op-1 trainingen
  • Hormoonbalans
  • Specifieke trainingsschema’s
  • Voedingsplan op maat
  • Online account, Lifestyle tips
  • Supplementenadvies
  • Voedingsopname optimaliseren
  • Resultaat!

Maak snel een afspraak en wij zullen er samen voor zorgen dat je de eindstreep met de door jouw gestelde doelen haalt! Ik zie er naar uit om het 90 dagen plan met je te starten!
www.jongpersonaltraining.nl

rogier-orange-personal-training
Snelle informatie
Vooruitgang
Juiste aanpak
Cardiotraining is een woord ontstaan uit de woorden cardiovasculair en training. Cardiovasculair betekent; hart-bloedvaten en dat is dan ook precies wat met deze training getraind wordt.
Personal Coach