Personal training

Ga voor resultaat

Training met extra aandacht

Jong Personal Training

Waarom wij doen wat we doen?
Jong Personal training heeft als uitgangspunt gezondheid en vitaliteit. Wij bieden je de complete aanpak en wij zorgen altijd voor duurzaam resultaat. Je doel behalen is niet zo moeilijk, maar je doel behouden is vaak lastiger. Je hebt 168 uur in 1 week, daarvan train je hooguit 3 uur. Je hebt dan nog 165 uur over om je doel te verpesten. Wij zijn er naast je trainingsuren ook altijd voor jou. Veel van onze cliënten kunnen hierover meepraten. Met alle respect; er zijn een hoop Personal Trainers die je in een uurtje moe kunnen maken, dit kan namelijk iedereen! Het is al gauw even sporten en tot volgende week weer. Bij Jong Personal Training gaan we net even een stapje verder dan dat!

Hoe doen we dat?
De focus op de levensstijl, gedragsverandering en de juiste combinatie van voeding en trainingen met betrekking tot je hormoonbalans zorgt voor het optimale resultaat. Voor langdurig resultaat moet het 90-dagen-programma in je leven in te passen zijn. Naast een effectief programma, maken we het ook leuk. Hierdoor houden we de motivatie hoog.

Intake
Op basis van een intakegesprek waarin we de doelen, je zwakke en sterke punten op gebied van je fitheid maar ook je stresslevel en aantal uur slaap bespreken gaan we een plan samenstellen. Daarnaast nemen we een assessment af voor een goed startpunt voor je traject.

www.jongpersonaltraining.nl

rogier-orange-personal-training
Ontwerp zonder titel (5)

Karin Zandstra Professional Fitness Training

Hi, welkom op de website Personal Training bij Orange Wellness. Mijn naam is Karin Zandstra en ik ben een gedreven en energieke Personal Trainer, werkzaam onder de naam Karin Zandstra Professional Fitness Training (KZ PFT).

Het is mijn missie om mensen boven zichzelf uit te laten stijgen tijdens trainingen, zodat zij zich beter voelen in het dagelijkse leven. Ik doe dit vanuit mijn passie voor fitness, sport, gezondheid en de overtuiging dat dit voor iedereen haalbaar is. KZ PFT Personal Training is o.a. NASM ( National Academy of Sports Medicine) opgeleid.

Trainingen

De trainingen zijn op maat gemaakt, exclusief, persoonlijk en afgestemd op jou en jouw leefsituatie met als doel: RESULTAAT! Samen gaan we aan de slag met een realistisch plan gericht op succes om jouw doelstelling te bereiken. Ik hoop je snel te ontmoeten bij Orange Wellness of via www.karinzandstra.nl

Karin-personal-training-orange
Snelle informatie
Vooruitgang
Juiste aanpak
Cardiotraining is een woord ontstaan uit de woorden cardiovasculair en training. Cardiovasculair betekent; hart-bloedvaten en dat is dan ook precies wat met deze training getraind wordt.
Personal Coach