100% compensatie badenkaarthouders
+ Badenkaartactie

Verlengde geldigheid
De geldigheid van alle badenkaarten wordt verlengd met de duur van onze bedrijfssluiting. Bij uw eerstvolgende bezoek zal de receptie de vooruitgeschoven geldigheidsdatum op uw badenkaart noteren. We gaan er vanuit dat we op 7 april 2020 onze deuren weer openen.

Badenkaartactie
Afgelopen jaren hebben we steeds in april een badenkaartactie gedaan. Dit jaar bevinden we ons allemaal in een uitzonderlijke situatie, en daarom hebben we speciaal voor onze trouwe gasten een uitzonderlijke actie.

BADENKAARTACTIE T/M 31 MAART 2020

Koop tot en met 31 maart 2020 een of meerdere badenkaarten en geniet van speciaal voordeel:

 

79 euro voor één 10 badenkaart (ipv 119 euro)

99 euro voor twee 10 badenkaarten (ipv 238 euro)

 

Mis deze actie dus niet en bestel vandaag!

Coronavirus update, 15-03-2020, 19:00 uur

Belangrijke mededeling, tijdelijke bedrijfssluiting

 

In navolging van de maatregelen die door de overheid op 15 maart 2020 om 17:30 uur zijn opgelegd om de verspreiding van het coronavirus te vertragen, zijn wij genoodzaakt Orange Wellness tot 6 april 2020 te sluiten.

 

Wij zijn telefonisch en per mail niet bereikbaar.

 

De meest actuele informatie vind je hier op onze website. In de komende dagen zullen we ook gebruik maken van social media en email om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

 

Let op:

Jong Personal Training, Novaderm huidtherapie, Fysiotherapie vd Meij, Vodiservice en Karin Zandstra zorgen voor toegang en communicatie van hun bezoekers.