We mogen weer open!

Best lid van Orange Wellness,

Al sinds 16 maart jl, de dag waarop wij als gevolg van de coronacrisis onze deuren moesten sluiten, leven wij toe naar het moment van heropening. En dit is nu eindelijk in zicht! Tijdens de persconferentie van 24 juni werd bevestigd dat wij per 1 juli weer open mogen. Na maanden van online lessen, virtuele work-outs en buitensporten zijn onze leden eindelijk ook binnen weer welkom!

In deze e-mail brengen wij jou op de hoogte van de maatregelen die wij nemen in de club vanaf het moment van opening. Al weken lang houden wij ons bezig met aanpassingen binnen de club om te kunnen voldoen aan de eisen van de 1,5 meter-samenleving en om jouw en onze gezondheid te kunnen waarborgen. Gezondheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Niet alleen nu, in tijden van het coronavirus, maar altijd. Juist door de sportscholen te openen kunnen wij een bijdrage leveren aan het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid van mensen.

In onze club hebben wij een goed luchtventilatiesysteem. Deze blaast verse lucht van buiten de ruimte in en voert de lucht weer naar buiten af. We hebben berekend dat er voldoende ventilatiecapaciteit is om jou veilig binnen te laten sporten. Ook hebben wij vakken gemaakt rondom onze sporttoestellen en bepaalde sporttoestellen afgezet.

Kleedkamers, douches en toiletten mogen vanaf 1 juli weer in gebruik worden genomen. Deze ruimtes worden uiteraard regelmatig schoongemaakt. De sauna en zonnebank zijn per 1 juli weer geopend. Na afloop kun je als vanouds een kopje koffie drinken, zolang je maar 1,5 meter afstand houdt van anderen.

Voor de fitness ben je niet verplicht om te reserveren. Bij binnenkomst registreer je jezelf door je MyWellness key te scannen bij het toegangspoortje. Het toegangspoortje is verplaatst naar de fitness op de eerste verdieping. Wij hanteren geen maximale sportduur voor de vrije fitness. Je kunt dus zelf bepalen hoe lang je gaat sporten. Er is een limiet ten aanzien van het aantal sporters, maar door de verschillende beschikbare ruimtes en onze ruime openingstijden verwachten wij dat het voor iedereen mogelijk is om te komen sporten. Onze fitnessinstructeurs zorgen ervoor dat de limiet niet wordt overschreden.

Wil je binnen komen sporten? De openingstijden van onze fitnessclub zijn hetzelfde als voor de coronacrisis. Werk je nog steeds thuis en kun je jouw tijd flexibel indelen? Kom dan bij voorkeur op rustige tijden.

Voor de groepslessen blijft het reserveren voor een plek verplicht. Reserveren kan, net als de afgelopen weken, via de Mywellness App. Je kunt ook een groepsles reserveren bij het inlogpaaltje op de fitnessafdelingen. De groepslessen worden in de meeste gevallen in de buitenlucht aangeboden. Wij hanteren nog altijd een maximum van 15 tot 20 sporters per groepsles. De AquaFit lessen worden tijdelijk niet aangeboden, door de te geringe capaciteit van het bad.
Lukt het niet om te reserveren, neem dan contact met ons op. Je kunt het beste even op de club langs een van de instructeurs lopen.

Voor de sauna hoef je als lid niet te reserveren. Het is wel verplicht in te checken bij binnenkomst van het saunacentrum. Voor het saunacentrum en de horeca gelden gewijzigde openingstijden. Het gehele saunacentrum is geopend op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. De overige dagen is het eerste saunaplein en de whirlpool geopend voor leden van Orange Wellness. Op deze dagen kunnen daggasten niet bij Orange Wellness naar de sauna. Helaas mogen we nog geen opgietingen verzorgen.

Kom je bij ons sporten of naar de sauna, dan vragen we jou om de richtlijnen van het RIVM op te volgen. Desinfecteer je handen bij binnenkomst, maak sportapparatuur schoon na gebruik en blijf thuis wanneer je verkoudheidsklachten hebt. Voel je je goed, dan ben je uiteraard van harte welkom bij Orange Wellness.

Openingstijden sauna en horeca:
Maandag:           10:30 – 22:30 (damesdag, gehele saunacentrum geopend)
Dinsdag:              10:30 – 22:30 (eerste saunaplein + whirlpool toegankelijk voor leden)
Woensdag:        10:30 – 22:30 (eerste saunaplein + whirlpool toegankelijk voor leden)
Donderdag:       10:30 – 22:30 (eerste saunaplein + whirlpool toegankelijk voor leden)
Vrijdag:                10:30 – 22:30 (gehele saunacentrum geopend)
Zaterdag:            10:30 – 22:30 (gehele saunacentrum geopend)
Zondag:               10:30 – 20:30 (gehele saunacentrum geopend)

Openingstijden horeca:
Maandag:           10:00 – 22:30
Dinsdag:              10:00 – 12:00
Woensdag:        10:00 – 12:00
Donderdag:       10:00 – 12:00
Vrijdag:                10:00 – 22:30
Zaterdag:            10:00 – 22:30
Zondag:               10:00 – 20:30

Een negatief bartegoed is vanaf heden niet meer mogelijk. We zijn afgelopen periode overgestapt op een nieuw systeem, waarbij dit geen optie is. Als je momenteel een negatief tegoed hebt wordt dit bedrag afgeschreven, tegelijkertijd met de betaling van de maand juli.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. Wij kijken uit naar 1 juli!

Met vriendelijke groet,

Team Orange Wellness

Persoonlijk tegoed

Best lid van Orange Wellness,

Goed nieuws! Na een onzekere periode waarin we niet wisten waar we als branche aan toe waren, hebben we dan eindelijk groen licht gekregen. Onze deuren mogen weer open per 1 juli 2020, wat kijken we daar naar uit. Tot 1 juli blijven wij groepslessen in de buitenlucht aanbieden. Voor deze groepslessen geldt nog steeds dat je moet reserveren voor een plekje. Op onze website staan verschillende workouts voor thuis. Deze services worden tot 1 juli gratis aangeboden.

In april schreven we dat de contributie van april als persoonlijk tegoed is genoteerd. Met onderstaande drie mogelijkheden kun je kiezen hoe Orange Wellness dit persoonlijk tegoed verwerkt. Uiteraard hopen we op je solidariteit. Als je voor zaterdag 27 juni geen keuze maakt gaan we uit van optie twee. We zijn je bij voorbaat ontzettend dankbaar.

1. Orange Wellness ontvangt mijn tegoed als eenmalige solidariteitsbijdrage.

2. Ik kies ervoor mijn tegoed op te waarderen op mijn sleutel. Hiervoor is het nodig dat je na 1 juli langskomt met jouw sleutel bij de receptie. Daar zal een medewerker jouw tegoed opwaarderen. Dit tegoed kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor aankopen in de horeca.

3. Mijn tegoed wordt gebruikt voor de contributie van de maand juli.

Maak hier jouw keuze https://orangewellness.nl/fitness/keuzeopties-persoonlijk-tegoed/

Tegen het einde van de maand juni verwachten we je te kunnen informeren over de definitieve regels die we moeten hanteren vanaf het moment dat we weer open mogen. Deze informatie zullen we met je delen per mail, via onze website en in de MyWellness App.

We hopen je snel weer te zien op de club.

Team Orange Wellness

Goed nieuws, 1 juli open!

Beste leden van Orange Wellness,

Met dit bericht informeren we jou over de sportmogelijkheden in de overbruggingsperiode van nu tot 1 juli. Op een later moment zullen wij je informeren over de maatregelen die wij binnen nemen na opening.

Tot 1 juli blijven wij groepslessen in de buitenlucht aanbieden. Voor deze groepslessen geldt nog steeds dat je moet reserveren voor een plekje. Het aantal plaatsen in de les is sinds vorige week verhoogd, ook voor de spinninglessen. Houd voor de zekerheid de Mywellness App in de gaten voor eventuele annuleringen.

Omdat onze deuren nog steeds gesloten moeten blijven zijn de kleedkamers en sanitaire voorzieningen niet beschikbaar. Kom dus in sportkleding naar de club en houd hierbij rekening met het weer. Indien je klachten als koorts of verkoudheid ervaart vragen wij je om thuis te blijven.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. Wij kijken er naar uit om jullie op 1 juli weer in de club te mogen ontvangen.

 

Team Orange Wellness

Groepslestrainingen buiten!

We zijn gestart met groepstrainingen buiten!

Helaas mogen wij nog niet open, maar wat wel mogelijk is, is buiten sporten in groepen van maximaal 10 personen. We missen jullie enorm en zijn daarom blij, om weliswaar op kleine schaal, weer een start te kunnen maken.

De lessen kun je als lid van Orange gratis volgen. Het groepslesrooster kun je vanaf vanavond vinden in de MyWellness App. Let op: hier kun je maximaal 24 uur van te voren reserveren. Bij slecht weer verwijderen wij (tijdig) de groepsles uit de app om aan te kunnen geven dat de les niet door kan gaan.

Helaas mogen we jullie binnen nog niet verwelkomen, het is daarom niet mogelijk om gebruik te maken van kleedkamers en toiletten. Kleed je daarom thuis om en houd rekening met de buitentemperatuur, vul ook thuis alvast je bidon.

De groepslessen vinden plaats rechts naast Orange, het is niet mogelijk de parkeergarage te gebruiken.

Per groepsles zijn er 9 plaatsen beschikbaar. De lessen duren 45 minuten zodat er ruim voldoende tijd is om eventuele gebruikte materialen schoon te maken en om te voorkomen dat er tussen de lessen door teveel mensen tegelijk aanwezig zijn.

Graag vragen wij jullie de aandacht voor onderstaande punten:

–          Het gebruik van een handdoek is verplicht,

–          Bij klachten thuisblijven,

–          Hoesten en niezen in de ellebogen,

–          Voor aanvang van de les graag handen desinfecteren,

–          Houd 1,5 meter afstand,

–          We hebben er alles aan gedaan om een toereikend groepslesrooster aan te bieden. Houdt alsjeblieft rekening met je medesporters door jezelf niet voor alle lessen aan te melden.

–          Wanneer je vijf minuten van te voren aanwezig bent is dat voldoende.

Ondanks al deze voorzorgsmaatregelen en beperkingen kijken wij er enorm naar uit om jullie weer te mogen begroeten, graag tot volgende week!

Spinninglessen van Jessica Zeevaart

Update

Beste leden van Orange Wellness,

Enkele weken geleden stelden wij je op de hoogte van de maatregelen die wij namen met betrekking tot het coronavirus. Met deze nieuwsbrief geven wij een nieuwe update. Het zal je niet zijn ontgaan: fitnessclubs zullen gesloten blijven tot en met 19 mei. Tijdens de persconferentie van vorige week werd Nederland op de hoogte gebracht van enkele maatregelen die versoepeld konden worden. Wat hadden wij gehoopt op groen licht voor onze club, maar helaas mogen wij onze deuren voorlopig nog niet openen.

Wij vinden dit ontzettend jammer, maar begrijpen dat deze maatregelen niet voor niets zijn. Wij blijven doorgaan met het plaatsen van nieuwe online lessen op onze sociale mediakanalen, website en trainingen in de app, zoals wij de afgelopen weken ook hebben gedaan.

Jouw gezondheid en sportplezier staan bij ons altijd bovenaan. Vandaar dat wij je alvast willen informeren over enkele maatregelen die wij nemen wanneer wij weer open mogen. De nieuwe 1,5 meter-samenleving laat het namelijk niet toe om door te gaan op de manier die je van voor de coronacrisis gewend bent. Zo zal iedereen die straks wil komen sporten van tevoren moeten reserveren. Dit om jou als sporter te beschermen tegen een te groot aantal mensen binnen onze beschikbare ruimte. Reserveren doe je via de Mywellness App voor een tijdsblok van een uur. Bereid je hier alvast op voor en zorg dat je de Mywellness App hebt en kunt inloggen. Ondanks dat wij slechts een beperkt aantal sporters tegelijk binnen mogen laten, maken onze ruime openingstijden het voor iedereen mogelijk om te kunnen sporten.

Stappenplan reserveren via de App:

1.       Download de MyWellness App en maak een account aan via de App. Gebruik het e-mailadres dat bij Orange Wellness bekend is. Op die manier legt de App de koppeling tussen jou en de club.

2.       Log in via de MyWellness App.

3.       Via het startscherm zie je binnenkort het tijdschema. Je krijgt van ons bericht wanneer het reserveringssysteem actief is.

De faciliteiten zullen anders zijn dan je gewend bent. Zo kun je in de eerste fase na opening nog geen gebruik maken van de kleedkamers. Om te kunnen voldoen aan de eisen hebben wij looproutes gemaakt en bepaalde sporttoestellen afgezet. Dit alles doen wij om de veiligheid van al onze leden en bezoekers te kunnen waarborgen.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. De deuren van onze club zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor je klaar! Vooralsnog gaan wij ervan uit dat wij 20 mei weer open mogen. Wij hopen je binnenkort weer te zien bij Orange Wellness.

We missen je.

Met vriendelijke groet,

Team Orange Wellness

Hoe ziet de club er straks uit?

Samenwerking Fitnessclub Nederland

15 april 2020

Beste leden en gasten van Orange Wellness,

Vandaag precies een maand geleden is ons land in een lockdown gebracht. Het gevolg is een ongekende staking van het economische en sociale leven.

Vijftien jaar geleden zijn wij Orange Wellness begonnen met een visie. Inspanning, ontspanning, gezonde voeding en sociaal welzijn, samengebracht in een fantastische club. In al die jaren hebben wij positief mogen bijdragen aan jullie gezondheid.

De Coronacrisis is een keerpunt, want kijk rond in de wereld. Verlies van dierbaren. Verlies van vrijheid. Verlies van werk en inkomen.

Om goed uit deze crisis te komen is Orange Wellness vandaag een samenwerking aangegaan met Fitnessclub Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat Orange Wellness met Fitnessclub Nederland ook in de toekomst met veel passie en energie zal bijdragen aan uw gezondheid. Onze mooie club en bijbehorend serviceniveau blijven onveranderd.

Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en kijken ontzettend uit naar de dag dat we weer open mogen!

Lennart Duijvelaar

Directeur Orange Wellness

De nieuwe ClubPower en andere workouts

Zo gebruik je de MyWellness App thuis

Fitnessinstructrice Eline legt uit hoe je de MyWellness app kunt gebruiken

Damian en Ruskaya met oefeningen voor thuis

Vanaf 1 april zou Ruskaya op de fitnessvloer hebben gestaan, maar dat loopt nu net wat anders. Ruskaya is blij dat ze terug is en heeft dan ook gelijk een paar super oefeningen voor jullie bedacht. Tijdens deze tabata workout kun je songs opzoeken in bijvoorbeeld Spotify onder tabata songs. Dit geeft een extra boost tijdens het sporten!

Speciaal voor jullie heeft Damian een workout voor jullie samengesteld vanuit huis! Hij mist jullie enorm en hoopt jullie allemaal weer fit terug te zien.

Update 31-03-2020

We bedanken jullie enorm voor jullie steun. Samen sterk in de strijd!

Op 31 maart is bekend gemaakt dat de sluiting van fitness- en sauna centra wordt verlengd tot en met 28 april 2020. We balen hier verschrikkelijk van! We missen jullie en we hopen dat het nu echt snel weer normaal wordt.

We willen nogmaals laten weten dat er geen incasso meer wordt gedaan tijdens de bedrijfssluiting.

We zullen zoveel mogelijk trainingsopties voor thuis plaatsen. Houd daarvoor deze pagina en onze social media kanalen in de gaten. De hele situatie maakt het extra duidelijk hoe belangrijk onze gezondheid is en dat het belangrijk is om fit te blijven en te sporten en ontspannen.

Namens het hele team van Orange Wellness wensen we iedereen een goede gezondheid. Er komt écht weer een tijd dat we samen kunnen sporten en dat we elkaar weer zien in een bruisende club.

Nieuwe workouts

Nieuwe workouts

100% COMPENSATIE CONTRIBUTIE

Belangrijk bericht; 100% compensatie contributie

 

Geacht lid van Orange Wellness,

Normaal gesproken incasseren we uw contributie aan het begin van iedere maand. Vanwege de gedwongen bedrijfssluiting zitten we in een lastige situatie. Met uw hulp verwachten we die goed te kunnen doorstaan.

Omdat de toegezegde overheidssteun nog niet beschikbaar is, hebben wij gekozen voor de volgende eenmalige oplossing.

Iets eerder dan gebruikelijk, op 25 maart a.s., incasseren wij het bedrag gelijk aan de contributie van april. Echter vanwege de bedrijfssluiting noteren  wij dit bedrag als uw persoonlijk tegoed.

Ongeacht de verdere ontwikkelingen zullen wij geen volgende incasso doen voordat de club is geopend en u gegarandeerd weer bij ons terecht kunt. We gaan er vanuit dat we op 7 april 2020 onze deuren weer kunnen openen.

Omdat we van 16 maart tot en met 6 april 2020 gesloten zijn, garanderen wij 100% compensatie door geen contributie te berekenen voor de gehele maand april. Bij eventuele langere bedrijfssluiting uiteraard ook dan niet.  Het bedrag dat wij op 25 maart van u ontvangen wordt dus met u verrekend in de maand mei (of een latere maand).

Wij zijn u bij voorbaat ontzettend dankbaar en wensen iedereen sterkte en een goede gezondheid.

Team Orange Wellness

Coronavirus update, 18-03-2020

Blijf fit en gezond, trainingen voor thuis

 

Beste leden en gasten van Orange Wellness,

Het kan niemand ontgaan zijn dat het coronavirus, en de maatregelen die de overheid heeft afgekondigd om de uitbraak van het coronavirus te vertragen, het dagelijks leven in een groot deel van de wereld flink heeft veranderd.

Wij kregen al veel steunbetuigingen sinds de gedwongen bedrijfssluiting. Onze grote dank daarvoor.

Namens het hele team wensen wij iedereen die ziek is heel veel beterschap en een spoedig herstel. En voor iedereen geldt, let goed op je gezondheid. Eet goed, beweeg voldoende, neem voldoende rust en blijf positief!

Ondanks de bedrijfssluiting willen wij je helpen om zo fit mogelijk te blijven. We hebben geweldige workouts op video gezet die je thuis kunt doen (zie onderstaande video’s). Daarnaast hebben we een aantal workouts voor thuis in de Mywellness App gezet. Hiervoor log je in op de Mywellness App. Bovenin zie je verschillende trainingsschema’s voor thuis. Per schema staat het aantal herhalingen weergegeven en een voorbeeld van de oefeningen. Je kunt ook zelf oefeningen in de App uitzoeken en buitenactiviteiten zoals wandelen, hardlopen of fietsen als resultaat toevoegen. Je kunt jouw Apps en apparaten toevoegen aan de Mywellness App (profiel – instellingen – verbind apps en apparaten).

Hier kun je de Mywellness App downloaden. Je maakt het beste een account aan via de App. Gebruik hiervoor het emailadres dat bekend is bij Orange Wellness.
Download Apple: https://itunes.apple.com/nl/app/mywellness/id529829006?mt=8
Download Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.technogym.mywellness&hl=nl

Veel plezier met onze video’s en workouts. Het hele team hoopt je na 6 april in goede gezondheid snel weer in de club te zien.

Coronavirus update, 15-03-2020, 19:00 uur

Belangrijke mededeling, tijdelijke bedrijfssluiting

 

In navolging van de maatregelen die door de overheid op 15 maart 2020 om 17:30 uur zijn opgelegd om de verspreiding van het coronavirus te vertragen, zijn wij genoodzaakt Orange Wellness tot 6 april 2020 te sluiten.

 

Wij zijn telefonisch en per mail niet bereikbaar.

 

De meest actuele informatie vind je hier op onze website. In de komende dagen zullen we ook gebruik maken van social media en email om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

 

Let op:

Jong Personal Training, Novaderm huidtherapie, Fysiotherapie vd Meij, Vodiservice en Karin Zandstra zorgen voor toegang en communicatie van hun bezoekers.