Nieuwe workouts

100% COMPENSATIE CONTRIBUTIE

Belangrijk bericht; 100% compensatie contributie

 

Geacht lid van Orange Wellness,

Normaal gesproken incasseren we uw contributie aan het begin van iedere maand. Vanwege de gedwongen bedrijfssluiting zitten we in een lastige situatie. Met uw hulp verwachten we die goed te kunnen doorstaan.

Omdat de toegezegde overheidssteun nog niet beschikbaar is, hebben wij gekozen voor de volgende eenmalige oplossing.

Iets eerder dan gebruikelijk, op 25 maart a.s., incasseren wij het bedrag gelijk aan de contributie van april. Echter vanwege de bedrijfssluiting noteren  wij dit bedrag als uw persoonlijk tegoed.

Ongeacht de verdere ontwikkelingen zullen wij geen volgende incasso doen voordat de club is geopend en u gegarandeerd weer bij ons terecht kunt. We gaan er vanuit dat we op 7 april 2020 onze deuren weer kunnen openen.

Omdat we van 16 maart tot en met 6 april 2020 gesloten zijn, garanderen wij 100% compensatie door geen contributie te berekenen voor de gehele maand april. Bij eventuele langere bedrijfssluiting uiteraard ook dan niet.  Het bedrag dat wij op 25 maart van u ontvangen wordt dus met u verrekend in de maand mei (of een latere maand).

Wij zijn u bij voorbaat ontzettend dankbaar en wensen iedereen sterkte en een goede gezondheid.

Team Orange Wellness

Coronavirus update, 18-03-2020

Blijf fit en gezond, trainingen voor thuis

 

Beste leden en gasten van Orange Wellness,

Het kan niemand ontgaan zijn dat het coronavirus, en de maatregelen die de overheid heeft afgekondigd om de uitbraak van het coronavirus te vertragen, het dagelijks leven in een groot deel van de wereld flink heeft veranderd.

Wij kregen al veel steunbetuigingen sinds de gedwongen bedrijfssluiting. Onze grote dank daarvoor.

Namens het hele team wensen wij iedereen die ziek is heel veel beterschap en een spoedig herstel. En voor iedereen geldt, let goed op je gezondheid. Eet goed, beweeg voldoende, neem voldoende rust en blijf positief!

Ondanks de bedrijfssluiting willen wij je helpen om zo fit mogelijk te blijven. We hebben geweldige workouts op video gezet die je thuis kunt doen (zie onderstaande video’s). Daarnaast hebben we een aantal workouts voor thuis in de Mywellness App gezet. Hiervoor log je in op de Mywellness App. Bovenin zie je verschillende trainingsschema’s voor thuis. Per schema staat het aantal herhalingen weergegeven en een voorbeeld van de oefeningen. Je kunt ook zelf oefeningen in de App uitzoeken en buitenactiviteiten zoals wandelen, hardlopen of fietsen als resultaat toevoegen. Je kunt jouw Apps en apparaten toevoegen aan de Mywellness App (profiel – instellingen – verbind apps en apparaten).

Hier kun je de Mywellness App downloaden. Je maakt het beste een account aan via de App. Gebruik hiervoor het emailadres dat bekend is bij Orange Wellness.
Download Apple: https://itunes.apple.com/nl/app/mywellness/id529829006?mt=8
Download Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.technogym.mywellness&hl=nl

Veel plezier met onze video’s en workouts. Het hele team hoopt je na 6 april in goede gezondheid snel weer in de club te zien.

Coronavirus update, 15-03-2020, 19:00 uur

Belangrijke mededeling, tijdelijke bedrijfssluiting

 

In navolging van de maatregelen die door de overheid op 15 maart 2020 om 17:30 uur zijn opgelegd om de verspreiding van het coronavirus te vertragen, zijn wij genoodzaakt Orange Wellness tot 6 april 2020 te sluiten.

 

Wij zijn telefonisch en per mail niet bereikbaar.

 

De meest actuele informatie vind je hier op onze website. In de komende dagen zullen we ook gebruik maken van social media en email om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

 

Let op:

Jong Personal Training, Novaderm huidtherapie, Fysiotherapie vd Meij, Vodiservice en Karin Zandstra zorgen voor toegang en communicatie van hun bezoekers.