Leden voordeel

Orange Wellness werkt samen met een aantal partners, waarmee leuke aanbiedingen zijn afgesproken voor onze leden. Zo kan je nog mee profiteren van je lidmaatschap bij Orange Wellness!

Zorg en Zekerheid de zorgverzekeraar die het anders doet.
Zorg en Zekerheid kiest bewust voor een lokale aanpak. We zijn sterk geworteld in de Randstad en het Groene Hart. We hebben geen winstoogmerk. Gezonde mensen zijn voor ons belangrijker dan rendement. En daarom kijken we verder dan verzekeringen en richten we ons op preventie. We zijn betrokken bij initiatieven die de samenleving sterker, gezonder en socialer maken. Ook investeren we in goede contacten met klanten, zorgverleners en organisaties. Zo heeft Zorg en Zekerheid goede afspraken gemaakt met jouw sportcentrum of sportvereniging.

Speciale collectieve korting voor jou

Als lid van Orange Wellness kun je profiteren van een aantrekkelijke korting van 5% op de basis- en aanvullende verzekering, en 3% internetkorting. Gebruik hierbij collectiviteitsnummer 7782. Natuurlijk bent u ook welkom in de verzekeringswinkels van Zorg & Zekerheid.

Select Wellness Group staat voor een selectie wellnessbedrijven met een eigen identiteit en karakter, waar persoonlijke aandacht en service voorop staan; wellness with a personal touch.

De bedrijven vormen de perfecte locatie voor uw wellnessdag met hun verscheidenheid aan sauna- en wellnessfaciliteiten, ontspannende (beauty)behandelingen en heerlijke gerechten.

Via Select Wellness Group komt u aan het juiste adres! Met keuze uit meer dan 25 wellnessbedrijven in Nederland, is ook voor u een dag wellness dichtbij.

Nordic Adventure Trails organiseert avontuurlijke reizen naar Noorwegen waarbij we proberen iedereen een fantastische en unieke ervaring te laten beleven.

De rust en schoonheid die het land uitstraalt, in combinatie met onze actieve trektochten zorgen voor een goede balans tussen in- en ontspanning. Zowel voor jonge, zeer sportieve mensen als voor senioren die op een verantwoorde en ontspannen wijze willen genieten van al het mooie dat Noorwegen te bieden heeft.

Wij bieden diverse avontuurlijke tochten aan, zomer en winter, die stuk voor stuk door ons zelf worden begeleid. Op (sneeuw)schoenen, per toerski, van hut naar hut, in tenten of iglo’s.
Onze trektochten zijn meer dan trektochten alleen. We zoeken hierbij de mooiste plekjes op en zorgen voor een totale beleving. Het avontuur en het onvoorspelbare staan voorop.
Interesse? Kijk even op onze site www.nordicadventuretrails.com