Weer helemaal jezelf

WELKOM

Een moment van rust, even niets aan je hoofd. Een plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Daarvoor ben je bij Orange Wellness op de juiste plek. Wij zijn een middelgroot saunacentrum in Alphen aan den Rijn, midden in het Groene Hart.

“Weer helemaal jezelf”

WELKOM

Een moment van rust, even niets aan je hoofd. Een plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Daarvoor ben je bij Orange Wellness op de juiste plek. Wij zijn een middelgroot saunacentrum in Alphen aan den Rijn, midden in het Groene Hart.

“Weer helemaal jezelf”

Ontspannen bij Orange Wellness

Geniet van verschillende sauna's, baden, massages of behandelingen

Sauna
Verlichting voor elke gemoedstoestand

Orange Wellness beschikt over 9 verschillende sauna’s, waaronder finse en infrarood sauna’s, een kleuren sauna, een zoutsteen sauna en turkse stoombaden. Een bezoek aan de sauna heeft naast een rustgevende werking ook effect op je gezondheid. Je lichaam reageert op de hete lucht door te transpireren waardoor je afvalstoffen afvoert. Daarnaast heeft het ook nog een positieve werking op je imuunsysteem door de afwisselingen van warm en koud, omdat je na de sauna goed moet afkoelen. Ook je spieren vinden een saunabezoek prettig, want de warmte verbetert de doorbloeding.

Baden
Kies uit het zwembad, dompelbad, voetenbad of whirlpool

Tussen de saunarondes door is het heel belangrijk om goed af te koelen. Dit kan natuurlijk onder een koude douche of de stortemmer, maar je kunt ook een duik nemen in ons koele dompelbad. Verder kan je heerlijk bubbelen in de whirlpool waar met mooi weer het dak open kan. Zo kun je daar van de frisse lucht en de eventuele zonnestralen genieten. Natuurlijk is er ook een zwembad aanwezig waar je zelfs een klein baantje kan trekken.

Zonnebank
Voor een zomers kleurtje

Voor een zomers kleurtje kan je onder 1 van onze 2 zonnebanken. Een zonnebanksessie duurt 12 minuten en kost €9,50. Een reservering kan gemaakt worden aan de receptie.

Restaurant
Divers en culinair!

Midden in ons saunacentrum vind je het restaurant. Maak kennis met onze menukaart. Naast een aantal gezellige tafelplaatsen kun je neerploffen op een van de loungebanken of aan de leestafel plaats nemen. Op frisse dagen zetten we knus de open haard aan.

Bekijk Menukaart

Opgietrituelen
Een heerlijke geur

Tijdens een opgieting wordt er een mengsel van water en etherische oliën op de hete saunakachel gegoten, waardoor er een heerlijke geur wordt verspreid in de cabine.

Dakterras
Dakterras
Lekker uitwaaien of afkoelen

Wat is er lekkerder dan tussen de saunarondes door, een frisse neus halen? In de herfst of winter even lekker uitwaaien en afkoelen, in de zomer kan je er heerlijk zonnen. Het kan allemaal op het ruime dakterras. Achter het dakterras is nog een prachtige sauna te vinden, de Zoutsteensauna. Het dakterras is alleen via een trappenhuis te bereiken.

Rustruimte
Rustruimte
Even tot rust komen

Even bijkomen van een rondje sauna kan in een van onze rustruimtes. Je kan lekker ontspannen in Oosterse sferen, of in de patio bij de whirlpool. Als het weer het toelaat kunnen wij het dak bij de whirlpool voor u open doen, zodat je kan genieten van de warme zonnestralen.

Nieuws Wellness

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Orange Wellness

Plattegrond
Plattegrond

Neem alvast een kijkje op onze plattegrond zodat je tijdens je bezoek direct aan de slag kan!

Bekijk Plattegrond