Behandelingen

Orange Wellness Beauty laat je stralen!

Geniet van een heerlijk ontspannende lichaamsmassage of boek een verzorgende gezichtsbehandeling speciaal afgestemd op jouw huid. Wij staan voor persoonlijke aandacht, kwaliteit, betaalbare prijs en professioneel advies.

Hals en Décolleté behandeling

(30 min.)

Optimale huid verbeterende behandeling special voor hals en decolleté. Deze behandeling gaat verslapping van de huid tegen. Waaronder ook lijntjes en rimpels.

€ 50,00

Vitamine C oogbehandeling

 

(30 min.)

Optimale huidverbetering rondom de ogen. De biologische vitamine C boost en verbetert het collageen en elastine herstel. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels al na één behandeling zichtbaar verminderd. Perfect voor de verkwikking van vermoeide ogen.

€ 25,00-

Vitamine C

(60 min.)

Optimale huid verbeterende gezichtsbehandeling rijk aan biologische Vitamine C en essentiële antioxidanten. Vitamine C boost en verbetert het collageen- en elastine herstel. De huid wordt zichtbaar sterker, poriën verstrakken en de huid gaat er helderder en jonger uitzien. Geschikt voor alle huidtype.

€ 69,00

Verzorgende gezichtsbehandeling

(25 min.)

De huid wordt gereinigd met een milk en een reinigingsgel. Aansluitend wordt de huid geexfolieerd met een enzymatische peeling, zodat het verzorgend masker goed zijn werk kan doen. Afsluitend wordt de huid voorzien van de juiste crème.

€32,50

 

Lipid Rich

(45 min.)

Huidbehandeling van botanische oliën rijk aan essentiële vetzuren die zelfs de meest droge huid hydrateert. Met zacht masserende bewegingen wordt er een masker aangebracht op de huid voor een diepe hydratatie. Verrijkt met natuurlijke lipiden van Afrikaanse shae boter, jojoba olie en Rozemarijn olie die zorgen voor he t herstel van de natuurlijke huid barrière. Deze behandeling brengt het leven terug in een droge huid.

€ 49,50

Honeybush Hydrate

(45 min.)

Diep voedende gezichtsbehandeling met natuurlijke plantextracten en botanische oliën. De behandeling bevat een ontspannende gezichtsmassage die de huid verjongt en hydrateert.

€ 47,50

Sportmassage

Sportmassage is een massage gericht op de conditie van de spieren. Optrekkende, knijpende en rollende bewegingen typeren deze krachtige lichaamsmassage. Er wordt direct op de huid en de daaronder liggende spieren gewerkt. Door de verhoogde doorbloeding kunnen afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd worden. Het is een massage met meer druk dan bij een ontspanningsmassage. Een sportmassage is zeer effectief in combinatie met gebruik van de infraroodsauna.

Massages:

25 min.  €32,50
50 min.  €59,95
80 min.  €85,00

Lomi Lomi

Lomi Lomi is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met het zachte deel van de onderarmen wordt gemasseerd.  De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, die energieblokkades opheffen, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiebron in het lichaam stimuleren. Het helpt om blokkades los te laten en de energie een nieuwe richting te geven.

Massages:

25 min.  €32,50
50 min.  €59,95
80 min.  €85,00

Hotstone

Een Hotstone massage zorgt voor ontspanning tot op het diepste niveau. Door de combinatie van de beweging met warme stenen is het mogelijk dieper gelegen weefsel te behandelen. De warmte van de stenen dringt diep in de huid door, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Een Hotstone massage helpt bij het ontgiften van je lichaam, om het zo weer in balans te brengen.

Massages:

25 min.  €32,50
50 min.  €59,95
80 min.  €85,00

Lichaamsscrub

Lichaamsscrub (25 min)

€32,50

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een heerlijk ontspannen stevige massage. Een combinatie van strijkingen en grepen zorgt dat de doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid en spieren optimaal ontspannen.

Massages:

25 min.  €32,50
50 min.  €59,95
80 min.  €85,00