Faciliteiten

Weer helemaal jezelf

Saunareservering
Per juli weer open

Kinesis is een nieuwe trainingsmethode die plaatsvindt in een elegante en ontspannende ruimte die zo is ontworpen dat u zin krijgt om regelmatiger en intensiever te bewegen. Uw levenskwaliteit neemt toe. Uw bewegingen voelen ongedwongen en natuurlijk aan dankzij een technologie die het mogelijk maakt de zwaartekracht te overwinnen in een driedimensionale ruimte.

Sauna
Geniet van een heerlijk dagje sauna

Orange Wellness beschikt over 9 verschillende sauna’s, waaronder Finse en infrarood sauna’s, een kleuren sauna, een zoutsteen sauna en Turkse stoombaden. Een bezoek aan de sauna heeft naast een rustgevende werking ook effect op je gezondheid. Je lichaam reageert op de hete lucht door te transpireren waardoor je afvalstoffen afvoert. Daarnaast heeft het ook nog een positieve werking op je immuunsysteem door de afwisselingen van warm en koud, omdat je na de sauna goed moet afkoelen. Ook je spieren vinden een saunabezoek prettig, want de warmte verbeterd de doorbloeding.

Baden
Dompel onder

Tussen de saunarondes door is het heel belangrijk om goed af te koelen. Dit kan natuurlijk onder een koude douche of de stortemmer, maar je kan ook een duik nemen in ons koele dompelbad. Verder kan je heerlijk bubbelen in de whirlpool waar met mooi weer het dak open kan. Zo kan je ook daar van de frisse lucht en de eventuele zonnestralen genieten. Natuurlijk is er ook een zwembad aanwezig waar je zelfs een klein baantje kan trekken.

Zonnebank
Een zomers gevoel, ook in de winter!

Bij Orange Wellness vind je 2 Turbobruiners. Voor € 9,50 per keer kunt je 12 minuten heerlijk genieten van de ”zon”. Zonnebanken kun je reserveren aan de receptie.

Restaurant
Bekijk onze menukaart

Midden in ons saunacentrum vind je ons restaurant. Maak kennis met onze menukaart. Naast een aantal gezellige tafelplaatsen kan je ook neerploffen op een van de loungebanken of aan de leestafel plaats nemen. Op frisse dagen zetten we knus de open haard aan.

 

Opgietrituelen

Tijdens een opgietritueel wordt er een mengsel van water en etherische oliën op de hete saunakachel gegoten, waardoor er een heerlijke geur wordt verspreid in de cabine. Door het opgieten van water stijgt de luchtvochtigheid en neemt de gevoelstemperatuur toe. Door de lucht op een speciale manier door de saunacabine te verplaatsen, valt de lucht als een warme deken om u heen.

Dakterras
Uitwaaien of uitrusten

Wat is er lekkerder dan tussen de saunarondes door, een frisse neus halen? In de herfst of winter even lekker uitwaaien en afkoelen, in de zomer heerlijk zonnen. Het kan allemaal op het ruime dakterras hoog boven alle voorzieningen. Achter het dakterras is nog een prachtige sauna te vinden, de Zoutsteensauna. Het dakterras is alleen via een trappenhuis te bereiken.

Sauna / Beauty
Rustruimte
Even tot rust komen

Even bijkomen van een rondje sauna kan in een van onze rustruimtes.
Je kan lekker onstpannen in Oosterse sferen, of in de patio bij de whirlpool.
Als het weer het toelaat kan het patiodak kunnen wij het dak voor je open doen, zodat je kan genieten van het weer.

Plattegrond

Neem alvast een kijkje op onze plattegrond zodat je tijdens je bezoek direct aan de slag kan!

Bekijk Plattegrond